Reefer container in diverse maten en kleuren

Bent u opzoek naar een reefer container? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. CTL-ICS bv is een bedrijf gevestigd in het havengebied van Rotterdam dat gespecialiseerd is in het leveren van zee-, koel en opslagcontainers zoals een reefer container. Ook beschikken wij over ons eigen reparatie- bedrijf en hebben wij diverse transportmogelijkheden. Of u nou een grote of een kleine reefer container zoekt, CTL-ICS bv regelt het voor u. 

Diverse soorten containers

CTL-ICS bv is als sinds 2002 gespecialiseerd in het leveren van reefer containers. CTL-ICS bv levert zowel een nieuwe reefer container als een gebruikte reefer container tegen zeer scherpe prijzen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende containers zoals de 10ft reefer, 20ft reefer en de 40ft reefer container. Ook voor reparatie en onderhoud van uw container bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een team die containers perfect herstelt.

CTL-ICS bv levert een reefer container in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek. Door onze goede ligging in de haven van Rotterdam zijn alle vormen van transport binnen handbereik. Over water of over de weg? CTL-ICS bv regelt voor u het transport.

CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over reefer containers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

20ft High Cube reefer

10ft Standaard reefer

45ft High Cube Pallet Wide reefer

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)