Container huren bij een internationaal georiënteerd bedrijf

Wilt u een container huren? Kom dan langs bij CTL-ICS bv. CTL-ICS bv is al jaren gespecialiseerd in het geven van advies bij container huren. CTL-ICS bv beschikt over nieuwe en gebruikte containers in diverse uitvoeringen. Wanneer u kiest voor container huren bij CTL BV heeft u dus een ruime keuze.

Diverse doeleinden

Bij CTL-ICS bv kunt u zowel een zee container huren als een opslag container huren. Een zeecontainer is geschikt voor opslag en transport. Daarnaast zijn ze goed afsluitbaar en inbraakveilig. Dit geldt ook voor een opslagcontainer. CTL BV is niet alleen uw partner voor een container huren, maar ook voor container reparatie. Met haar eigen werkplaats CTL-ICS bv een reputatie opgebouwd op het gebied van Reefer Containers voorzien van Carrier, Mitsubishi, Seacold of Thermoking motoren. Niet alleen gebruikte containers worden hersteld maar CTL-ICS bv voert ook alle gewenste modificaties vakkundig uit.

 

Container huren? CTL-ICS bv biedt veel containers te huur aan. Vanuit de vestiging in het havengebied van Rotterdam worden containers geleverd in Botlek, Rijnmond en vele andere plaatsen in Nederland. U kunt een container huren tegen een zeer concurrerende prijs.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Nieuwe of gebruikte koel-/vriescontainers
  • Nieuwe of gebruikte zeecontainers
  • Magazijn-/opslagcontainers
  • Geïsoleerde containers
  • Opentop containers
  • Extra opties

Container huren bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service in container huren. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over container huren bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op.

+31 (0) 10 – 4954911

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

BEL NU VOOR MEER INFORMATIE

+31 (0) 10 – 49 54 911

OF VUL ONS CONTACTFORMULIER IN

Gerelateerde producten

45ft High Cube Pallet Wide reefer

45ft High Cube Pallet Wide reefer

40ft High Cube reefer

40ft High Cube reefer

20ft High Cube reefer

20ft High Cube reefer

20ft Standaard reefer

20ft Standaard reefer