Opslagcontainer nodig? CTL-ICS bv staat voor u klaar

Bent u opzoek naar verhuur of verkoop van een opslagcontainer? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. CTL-ICS bv is gespecialiseerd in het leveren van alle soorten van een opslagcontainer. Ons bedrijf is gevestigd in de haven van Rotterdam en biedt vele transportmogelijkheden. Of u nou een nieuwe of een gebruikte opslagcontainer wilt, CTL-ICS bv biedt het aan. 

Onderhoud en reparatie

Naast het leveren van een opslagcontainer bent u voor onderhoud en reparatie van een opslagcontainer bij ons ook aan het juiste adres. CTL-ICS bv beschikt over een eigen reparatieplaats waar alle soorten reparatie- werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Onderhoud is ook zeer belangrijk voor de levensduur van een opslagcontainer.

Transport van een opslagcontainer is voor CTL-ICS bv ook geen enkel probleem. Over water of over de weg? CTL-ICS bv regelt het voor u. Wij leveren een opslagcontainer in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek.

Over CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over opslag containers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?