Opslagcontainer nodig? CTL-ICS bv staat voor u klaar

Opslagcontainer nodig? CTL-ICS bv staat voor u klaar

opslagcontainerBent u opzoek naar verhuur of verkoop van een opslagcontainer? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. CTL-ICS bv is gespecialiseerd in het leveren van alle soorten van een opslagcontainer. Ons bedrijf is gevestigd in de haven van Rotterdam en biedt vele transportmogelijkheden. Of u nou een nieuwe of een gebruikte opslagcontainer wilt, CTL-ICS bv biedt het aan.

Onderhoud en reparatie

Naast het leveren van een opslagcontainer bent u voor onderhoud en reparatie van een opslagcontainer bij ons ook aan het juiste adres. CTL-ICS bv beschikt over een eigen reparatieplaats waar alle soorten reparatie- werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Onderhoud is ook zeer belangrijk voor de levensduur van een opslagcontainer.

Transport van een opslagcontainer is voor CTL-ICS bv ook geen enkel probleem. Over water of over de weg? CTL-ICS bv regelt het voor u. Wij leveren een opslagcontainer in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek.

CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over opslag containers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op.

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht