Koelcontainers voor tijdelijke evenementen

Koelcontainers voor tijdelijke evenementen

koelcontainersHeeft u een container nodig voor tijdelijke evenementen, tijdelijke capaciteitsuitbreiding of laat uw eigen koelinstallatie het afweten? Dan zijn de koelcontainers van CTL-ICS bv de juiste oplossing. Koelcontainers zijn opslagunits die je kan gebruiken voor zowel koelen als vriezen. Koelcontainers zijn bruikbaar in verschillende omstandigheden. Heeft u interesse? Neem contact op met CTL-ICS bv.

Duidelijke visie

CTL-ICS bv begon in 2002 met een duidelijke visie. Het leveren van nieuwe en gebruikte koelcontainers van hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs. Wat wilt u nog meer? De koelcontainers van CTL-ICS bv zijn voorzien van dubbele koel en vries deuren. Koelcontainers zijn daarnaast zeer geschikt voor geconditioneerd opslag en transport. Deze containers zijn verkrijgbaar in diverse soorten, waaronder de 10ft Reefer. Deze is voorzien van koel Unit voeding 220V of 380V en instelbaar van -25 tot +25 graden Celsius.

Over transport van koelcontainers hoeft u zich geen zorgen te maken. Door de strategische ligging in Rotterdam, kan CTL-ICS bv koelcontainers via verschillende manieren transporteren in de omgeving van Botlek en Rijnmond. Wanneer u zelf wilt transporteren is dat uiteraard geen probleem.

CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over koelcontainers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op.

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht