Containers Rotterdam voor opslag

Containers Rotterdam opslagContainers Rotterdam van CTL-ICS bv zijn bruikbaar voor diverse soorten opslag. Wanneer u gaat verhuizen kan het zijn dat u uw inboedel nog niet mee kan nemen naar het nieuwe huis. CTL-ICS bv containers Rotterdam biedt u de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op te kunnen slaan. De containers zijn goed afsluitbaar en beveiligd tegen inbraak. Ook voor andere containers in Rotterdam kunt u bij ons terecht. De koel en vries containers zijn voorzien van dubbele vries deuren en zeer geschikt voor geconditioneerd opslag en transport.

CTL-ICS bv adviseert en bemiddelt bij aanschaf van containers in Rotterdam. De containers Rotterdam van CTL BV zijn op vele manieren inzetbaar. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met het team van CTL-ICS bv.

Over CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers
 • Nieuwe of gebruikte zeecontainers
 • Magazijncontainers en opslagcontainers
 • Geïsoleerde containers
 • Open top containers
 • Extra opties

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over containers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Zijn wij even niet bereikbaar? Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze werknemers helpen u graag.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)