Containers Rotterdam voor opslag

Containers Rotterdam voor opslag

containers RotterdamHeeft u interesse in containers in Rotterdam, Rijnmond of Botlek? Dan is CTL-ICS bv het geschikte bedrijf voor u! CTL-ICS bv biedt containers in Rotterdam aan in alle soorten, maten en uitvoeringen. Of het nu gaat om zee of vriescontainers, de verkoop- en verhuurprijzen zijn altijd concurrerend laag. Containers Rotterdam? CTL-ICS bv staat voor u klaar.

Efficiënte toepassingen

Containers Rotterdam van CTL-ICS bv zijn bruikbaar voor diverse soorten opslag. Wanneer u gaat verhuizen kan het zijn dat u uw inboedel nog niet mee kan nemen naar het nieuwe huis. CTL-ICS bv containers Rotterdam biedt u de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op te kunnen slaan. De containers zijn goed afsluitbaar en beveiligd tegen inbraak. Ook voor andere containers in Rotterdam kunt u bij ons terecht. De koel en vries containers zijn voorzien van dubbele vries deuren en zeer geschikt voor geconditioneerd opslag en transport.

CTL-ICS bv adviseert en bemiddelt bij aanschaf van containers in Rotterdam. De containers Rotterdam van CTL BV zijn op vele manieren inzetbaar. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met het team van CTL-ICS bv.

CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over containers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op.

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht