Container Rotterdam, Rijnmond en Botlek

Container Rotterdam Rijnmond en BotlekContainer Rotterdam huren? Neem direct contact op met CTL-ICS bv. CTL-ICS bv is uw partner in container verhuur in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek. CTL-ICS bv, gevestigd in het centrum van het Rotterdams havengebied, beschikt over een eigen depot, een eigen reparatiebedrijf en transportmogelijkheden. Container in Rotterdam huren? CTL-ICS bv staat voor u klaar.

Strategische ligging

CTL-ICS bv is een Rotterdams bedrijf dat zich bezig houdt met container verhuur in Rotterdam. CTL-ICS bv levert diverse soorten containers waaronder de zee, koel en opslag container. Wanneer u kiest voor container Rotterdam huren bij CTL-ICS bv bent u verzekerd van kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De containers van CTL-ICS bv zijn zowel geschikt voor opslag als voor transport.

Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten. Container Rotterdam huren bij CTL-ICS bv

Over CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over containers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)