Carrier container voor bedrijven en particulieren

Carrier container voor bedrijven en particulierenSnel en voordelig een carrier container huren kunt u bij CTL-ICS bv doen. CTL-ICS bv is een gespecialiseerd bedrijf en houdt zich dagelijks bezig met het verhuren en verkopen van een carrier container. Een carrier container bij CTL-ICS bv kan een perfecte oplossing zijn voor diverse doeleinden. De containers zijn bijvoorbeeld gemakkelijk inzetbaar op bouwplaatsen voor opslag van materialen en gereedschappen.

Snel geleverd en scherpe prijzen!

Zowel particulieren als bedrijven kunnen spullen tijdelijk en droog opslaan in een carrier container. Bij evenementen is het handig om gebruik te kunnen maken van extra opslagcapaciteit voor het opbergen van kostbare materialen in een carrier container, of voor het koelen van waren in een koelcontainer. Deze container is in diverse standaard maten verkrijgbaar. Daarbij hanteert CTL-ICS bv scherpe prijzen en kan snel geleverd worden.

Een carrier container kan aan de wensen van de klant worden aangepast. Verder heeft de klant keuze uit een nieuwe of gebruikte carrier container. Naast huren is kopen ook altijd een optie. Wilt u een container huren in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond of Botlek, neem dan contact op.

Carrier container bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over carrier container bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

carrier-container

Liever contact per mail?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)