Koelcontainer van uiteenlopende afmetingen

CTL-ICS bv is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van een zee en koelcontainer. Zowel een nieuwe als een gebruikte koelcontainer van uiteenlopende afmetingen leveren wij aan bedrijven en particulieren. Een koelcontainer van CTL-ICS bv is gegarandeerd wind- en waterdicht en kan volledig aan de wensen van de klant worden aangepast.

Diverse soorten mogelijkheden

Een koelcontainer is zowel binnen als buiten te plaatsen. De temperatuur is instelbaar van -25° tot +15°. Een Koelcontainer kan je zowel huren als kopen, voor lange of korte termijn. Je kan een koelcontainer nodig hebben in diverse omstandigheden waaronder: een hittegolf, tijdelijke capaciteitsuitbreiding en voor tijdelijke evenementen.

CTL-ICS bv biedt een koelcontainer aan in verschillende varianten. De 10ft, 20ft en de 40ft zijn verkrijgbaar bij CTL-ICS bv. Deze zijn zeer goed van kwaliteit en bieden nog vele extra’s waar u zelf uit kunt kiezen. Enkele voorbeelden zijn werkbank, stellingen en een raam. Heeft u interesse in een koelcontainer? CTL-ICS bv staat voor u klaar.

Container huren bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over koelcontainers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht