Koel vries container te huur

koel vries containerWilt u graag een koel vries container huren of kopen? Neem dan contact op met CTL-ICS bv. CTL-ICS bv is een toonaangevend bedrijf op het gebied van verhuur en verkoop van een koel en vries container. CTL-ICS bv is vooral gespecialiseerd in een koel vries container. Het kantoor en het depot zijn gevestigd in de Waalhaven in Rotterdam.

Zowel koelen als vriezen

Een koel vries container is een opslagunit die je kunt gebruiken voor zowel koelen als vriezen. De koel vries container is voorzien van een aluminium T-profiel vloer, RBS binnenzijde en dubbele deuren. De container is inclusief lading verplaatsbaar met onze vrachtwagen. Een koel vries container is zowel te huur als te koop. Wilt u een container huren? Dat kan voor zowel korte termijn als lange termijn.

Heeft u tijdelijk een koel vries container nodig? Dan kunt er ervoor kiezen om een koel vries container te huren bij CTL-ICS bv. U bent verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding van onze koel vries containers.

Container huren bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over koel vries containers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht