Koel container tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Koel container tegen een zeer aantrekkelijke prijs

koel containersOns bedrijf CTL-ICS bv is gespecialiseerd in het leveren van alles soorten koel containers. Of het nou gaat om een koel container of om een zee container, CTL-ICS bv biedt het aan. CTL-ICS bv is gevestigd in het havengebied van Rotterdam en levert een koel container in alle soorten en maten. Naast het leveren van een koel container bent u voor reparatie en onderhoud ook bij ons aan het juiste adres.

Van uit het hart van de Rotterdamse haven

CTL-ICS bv is gespecialiseerd in het leveren van alle soorten koel containers. Wij leveren zowel een gebruikte koel container als een nieuwe koel container. Wij werken vanuit het hart van de Rotterdamse haven. Hier beschikken wij over een groot terrein met een eigen werkplaats waar onderhoud en reparatie plaats vindt. Over de transport van een koel container hoeft u zich geen zorgen te maken. CTL-ICS bv regelt dit volledig voor u.

CTL-ICS bv is hét adres voor een koel container tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij leveren in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek. Voor meer informatie of voor vragen over een koel container kunt u gerust contact opnemen.

CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over koelcontainers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op.

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht