Highcube reefer alleen verkrijgbaar bij CTL-ICS bv

Highcube reefer alleen verkrijgbaar bij CTL-ICS bv

highcube-reeferBent u opzoek naar een highcube reefer. Dan hoeft u niet langer te zoeken. Ons bedrijf CTL-ICS bv is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van zee, koel en opslagcontainers waaronder de highcube reefer. Wij bieden u vele soorten van een highcube reefer tegen een zeer lage prijs dankzij ons hardwerkende team.

Diverse soorten Highcube reefer

Bij ons bedrijf CTL-ICS bv heeft u keuze uit verschillende soorten en maten van een highcube reefer. Deze highcube reefer is niet alleen verkrijgbaar tegen een zeer lage prijs maar ook van zeer goede kwaliteit. Naast de highcube reefer beschikken wij ook nog over allerlei andere soorten containers.

Naast het verkopen en verhuren van een highcube reefer bent u voor onderhoud en reparatie ook bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen reparatiewerkplaats waar alle soorten containers tot in de puntjes gerepareerd kunnen worden. Wij leveren of repareren een highcube reefer in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek.

CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over Highcube reefer bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op.

 

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht