Containers in Rotterdam

Containers in RotterdamWilt u containers in Rotterdam kopen of huren? Neem direct contact op met CTL-ICS bv. CTL-ICS bv is uw partner in container verkoop of verhuur in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek. CTL-ICS bv is gevestigd in het centrum van het Rotterdams havengebied, beschikt over een eigen depot, een eigen reparatiebedrijf en transportmogelijkheden. CTL-ICS bv biedt containers in Rotterdam aan in alle soorten,maten en uitvoeringen. Of het nu gaat om zee of vriescontainers, de verkoop- en verhuurprijzen zijn altijd concurrerend laag.

Containers kopen of huren in Rotterdam

CTL-ICS bv houd zich al meer dan 24 jaar bezig met de verkoop en verhuur van containers in Rotterdam. De containers van CTL-ICS bv zijn bruikbaar voor diverse soorten opslag en op diverse manieren inzetbaar. Ook voor andere containers in Rotterdam kunt u bij ons terecht. De koel en vries containers zijn voorzien van dubbele vries deuren en zeer geschikt voor geconditioneerd opslag en transport.

Uw belangen staan voorop

Wilt u containers in Rotterdam kopen of huren bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een container geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking.

Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen.

Wilt u advies over welke containers geschikt zijn voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen/huren van containers in Rotterdam bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

Lockbox

Oprij plaat

Stellingen, magazijn containers

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)