Containers in Rotterdam

Containers in Rotterdam

Wilt u containers in Rotterdam kopen of huren? Neem direct contact op met CTL-ICS bv. CTL-ICS bv is uw partner in container verkoop of verhuur in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek. CTL-ICS bv is gevestigd in het centrum van het Rotterdams havengebied, beschikt over een eigen depot, een eigen reparatiebedrijf en transportmogelijkheden. CTL-ICS bv biedt containers in Rotterdam aan in alle soorten, maten en uitvoeringen. Of het nu gaat om zee of vriescontainers, de verkoop- en verhuurprijzen zijn altijd concurrerend laag.

Containers kopen of huren in Rotterdam

CTL-ICS bv houd zich al meer dan 24 jaar bezig met de verkoop en verhuur van containers in Rotterdam. De containers van CTL-ICS bv zijn bruikbaar voor diverse soorten opslag en op diverse manieren inzetbaar. Ook voor andere containers in Rotterdam kunt u bij ons terecht. De koel en vries containers zijn voorzien van dubbele vries deuren en zeer geschikt voor geconditioneerd opslag en transport.

Uw belangen staan voorop

Wilt u containers in Rotterdam kopen of huren bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een container geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking.

Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen.

Wilt u advies over welke containers geschikt zijn voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen/huren van containers in Rotterdam bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op met ons zeer ervaren team.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht