Container verkoop van CTL-ICS bv tegen een goede prijs

Container verkoop van CTL-ICS bv tegen een goede prijs

container verkoopContainer verkoop bij CTL-ICS bv tegen een zeer lage prijs. Ons bedrijf CTL-ICS bv is gespecialiseerd in container verkoop. CTL-ICS bv is gevestigd in het havengebied van Rotterdam en beschikt over vele transportmogelijkheden. Door de grote inzet van ons team is container verkoop tegen een zeer lage prijs. CTL-ICS bv is hét adres voor zowel nieuwe als gebruikte containers.

Diverse transport mogelijkheden

Wanneer u kiest voor container verkoop bij CTL-ICS bv. heeft u keuze uit verschillende reefer containers. Deze reefer containers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. CTL-ICS bv zorgt ook voor diverse transportmogelijkheden wanneer u kiest voor container verkoop van CTL-ICS bv. Naast container verkoop bent u voor reparatie en onderhoud ook bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud is naast container verkoop zeer belangrijk. Dit is belangrijk voor de levensduur en de kwaliteit van de container. Wij leveren container verkoop in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over container kopen bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op.

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht