Container verhuur tegen een zeer lage prijs bij CTL-ICS bv

container verhuur lage prijsBent u opzoek naar container verhuur? Dan bent u bij ons bedrijf CTL-ICS bv aan het juiste adres. CTL-ICS bv is gespecialiseerd in container verhuur in alle soorten, maten en uitvoeringen. Ons bedrijf is gevestigd in het havengebied van Rotterdam en beschikt over een eigen reparatiebedrijf. Ook bieden wij vele transportmogelijkheden voor container verhuur.

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Container verhuur tegen een zeer lage prijs vindt u bij CTL-ICS bv Dankzij de grote inzet van ons vakkundig team blijven de prijzen van container verhuur zeer laag. De visie van CTL-ICS bv. is zeer duidelijk. Wij zorgen voor container verhuur tegen een zeer lage prijs en van goede kwaliteit. Naast het verhuren kunt u ook voor onderhoud en reparatie bij ons terecht. CTL-ICS bv. beschikt over een eigen reparatiebedrijf.

Wanneer u kiest voor container verhuur bij CTL-ICS bv heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten containers. Wij beschikken over verschillende reefer containers in alle soorten en maten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Wij leveren container verhuur in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek.

Over CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over container verhuur bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

40ft Open top Original

10ft high cube reefers news

Gensets / Clip-on units

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)