Container leasing voor een dag of langer

Container leasing voor een dag of langerContainer leasing voor een dag of langer? Wanneer u interesse heeft in container leasing kunt u bij CTL-ICS bv terecht. CTL-ICS bv is een internationaal georiënteerd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in container leasing. CTL-ICS bv staat voor iedereen klaar in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek.

Centraal gevestigd

CTL-ICS bv is gevestigd in het centrum van het Rotterdams havengebied en beschikt over een eigen depot, een eigen reparatiebedrijf en transportmogelijkheden voor container leasing. De prijzen van container leasing zijn bij CTL-ICS bv concurrerend laag door de inzet van een compact team en door een grootschalig inkoopbeleid. Daarnaast bent u bij container leasing verzekerd van goede containers.

Heeft u interesse in container leasing bij CTL-ICS bv, neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Grote of kleine partijen, gemodificeerd, gekoeld, geïsoleerd; CTL-ICS bv regelt het voor u. Bij container leasing heeft u een ruime keuze uit zee, koel en opslagcontainers.

Over CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Serivce

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over container leasing bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

10ft high cube reefers news

40ft Open top Original

Gensets / Clip-on units

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)