Container huren bij een internationaal georiënteerd bedrijf

Container huren bij een internationaal georiënteerd bedrijfWilt u een container huren bij een internationaal georiënteerd bedrijf? Kom dan langs bij CTL-ICS bv. CTL-ICS bv is al jaren gespecialiseerd in het geven van advies bij container huren. CTL-ICS bv beschikt over nieuwe en gebruikte containers in diverse uitvoeringen. Wanneer u kiest voor container huren bij CTL BV heeft u dus een ruime keuze.

Diverse doeleinden

Bij CTL-ICS bv kunt u zowel een zee container huren als een opslag container huren. Een zeecontainer is geschikt voor opslag en transport. Daarnaast zijn ze goed afsluitbaar en inbraakveilig. Dit geldt ook voor een opslagcontainer. CTL BV is niet alleen uw partner voor een container huren, maar ook voor container reparatie. Met haar eigen werkplaats CTL-ICS bv een reputatie opgebouwd op het gebied van Reefer Containers voorzien van Carrier, Mitsubishi, Seacold of Thermoking motoren. Niet alleen gebruikte containers worden hersteld maar CTL-ICS bv voert ook alle gewenste modificaties vakkundig uit.

Container huren? CTL-ICS bv biedt veel containers te huur aan. Vanuit de vestiging in het havengebied van Rotterdam worden containers geleverd in Botlek, Rijnmond en vele andere plaatsen in Nederland. U kunt een container huren tegen een zeer concurrerende prijs.

Over CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

TL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over een container huren bij een internationaal georiënteerd bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)