Container aanbieding

Bent u op zoek naar een container? CTL-ICS bv heeft een zeer ruim aanbod. Wij hebben ook regelmatig een container aanbieding. Zo heeft u een nieuwe of gebruikte container voor een zeer gunstige prijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Onze containers

Container aanbiedingIn ons assortiment hebben wij allerlei soorten containers. Iedere periode hebben wij dan ook weer een andere container aanbieding. Het is dan ook handig om deze pagina regelmatig in de gaten te houden. Wellicht dat het product waar u naar op zoek bent toevallig in de aanbieding is. In ons assortiment hebben wij allerlei containers. Zo hebben wij allerlei formaten koel- en vries containers, zeecontainers en special equipments. Meer informatie over alle soorten containers vindt u op de productpagina’s.

Over CTL-ICS bv

Sinds april 2016 zijn de bedrijven Container – trading & leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) samengevoegd tot CTL-ICS bv. Hierdoor zijn de ervaringen en diensten samengevoegd en kunnen wij nog betere service en efficiëntie leveren aan onze klanten. In ons assortiment hebben wij allerlei soorten containers. Zo kunt u in de container aanbieding nieuwe en gebruikte zeecontainers, magazijn- of opslagcontainers, opentop containers en geïsoleerde containers.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u eventueel nog vragen over een container aanbieding? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Zijn wij even niet bereikbaar? Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze werknemers helpen u graag.

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)