40ft vriescontainer

Bent u op zoek naar een vriescontainer van een groot formaat om producten op te slaan of te vervoeren? Voor een 40ft vriescontainer bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres. Op onze website kunt u allerlei soorten vinden, zowel het standaard model als High Cube. In ons assortiment kunt u zowel nieuwe als gebruikte 40ft vriescontainers vinden. Deze kunt u kopen, maar ook huren.

Waarom CTL-ICS bv 40ft vriescontainers?

40ft vriescontainerEen 40ft vriescontainer is een goede oplossing voor wanneer u bijvoorbeeld een gekoelde ruimte nodig heeft tijdens een evenement of wanneer u producten heeft die voor een bepaalde periode gekoeld moeten worden. Vriescontainers zijn geïsoleerde containers voorzien van een aluminium T-profiel vloer, RBS-binnenzijde en dubbele deuren. De vriescontainer is uitgerust met een elektrisch aangedreven koelmotor. De containers zijn zowel binnen als buiten te plaatsen en de temperatuur is instelbaar van -25° tot +15°. Verder zijn de vriescontainers inclusief lading verplaatsbaar met een heftruck of met een vrachtwagen met een kraan.

De vriescontainers van CTL-ICS bv zijn:

 • Veilig en inbraakwerend;
 • Wind- en waterdicht;
 • Goed afsluitbaar;
 • Leverbaar in verschillende maten: onze 40ft vriescontainer heeft een afmeting van 12192 x 2438 x 2591 (LxBxH, in mm) met een inhoud van 67,7 m3 en een laadvermogen van 26740 kg of in de High Cube uitvoering met een afmeting van 12192 x 2438 x 2896 (LxBxH, in mm) met een inhoud van 76,3 m3 en een laadvermogen van 26590 kg.

Over CTL-ICS bv

CTL-ICS bv bestaat uit Izelaar SALES B.V. en CONTAINER – TRADING & LEASING B.V. Sinds 2016 zijn wij samen gaan werken en onze ervaringen te bundelen om zo de service en efficiëntie voor u te verbeteren. Tegenwoordig zijn wij een bedrijf waar u terecht kan voor al uw containers, zowel gebruikte als nieuwe varianten in verschillende afmetingen.

Meer informatie over een 40ft vriescontainer?

Heeft u interesse in een 40ft vriescontainer van CTL-ICS bv of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?